Eläinfysio Adalmiinassa sinua ja lemmikkiäsi palvelee Irina Luoto.

 

Fysioterapeutti AMK 2001

Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot 2010

 

Ensimmäisen koirani nimi oli Alma. Tuo ensimmäinen koirani kaikessa ihanuudessaan oli myös paras opettajani koirien maailmaan ja niiden käyttäymiseen. Tärkeimpänä oppina pidän kuitenkin omaa oppimispolkuani, sitä miten olen itse kasvanut koiramaailmaan kaikkine vivahteineen. Eläinfysioterapiaa pidän luonnollisena jatkumona ammatillisesti täydentämään fysioterapian ammattitaitoani. Yritykseni nimi juontaa juurensa tuosta ensimmäisestä elämäni koirastani Adalmiinasta.

Omien koirieni kanssa olen harrastanut vuosien varrella mm. agilitya, tokoa ja hakua. Olen ollut mukana myös monissa eri koiralähtöisissä toiminnoissa. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluvat ihmisten lisäksi ihana ja suloinen lagotto -tyttö Nuppu sekä  Ragdoll -kissa nimeltään Keijo.

Eläinfysioterapian erikoistumisopinnoista valmistuin vuonna 2010. Valmistuttuani työskentelin Malmin eläinklinikka Apexissa vuosina 2010-2012. Toiminimen Eläinfysio Adalmiinan perustin vuonna 2012.

”Parasta työssäni on eläinten kohtaaminen ja niiden aitous. Eläimet tulevat luokseni sellaisina kuin ne ovat. Jokainen koira ja kissa on oma ainutlaatuinen yksilönsä ja jokainen kohtaaminen on uniikki.”

Työssäni antoisaa on myös omistajien motivaatio ja kiinnostus. Parhaimmillamme toimimme tiiminä eläimen hyvinvoinnin eteen. Minun tehtäväni on olla ammattilainen, joka ohjaa ja neuvoo harjoitteita, mutta omistajan vastuulla on terapeuttisten harjoitteiden jatkaminen kotona. Yhteistyötä pidän todella merkittävässä roolissa.

Ammatissani kohtaan sekä lyhyempiä että pidempiä hoitosuhteita. Joskus olen omistajan ja lemmikin matkassa loppuun asti, ja nämä koskettavat kyllä. Vastaanotollani on lämmin ja avoin ilmapiiri.

Toimitila sijaitsee rauhallisessa paikassa, lähellä metsiä ja ulkoilumahdollisuuksia Tuusulassa, Kellokoskella. Toivotan sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi Eläinfysio Adalmiinaan!