Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% (päivitetty 1.1.2024)

 

Fysioterapia 45 min.

71,00€ 

Liikkumisen ja liikkeen / askellajien analysointi ja havannointi ennen- ja/tai jälkeen fysioterapian. Fysioterapia sisältää yksilöllisen fysioterapeuttisen tutkimisen sekä tavoitteiden suuntaiset kuntouttavat toimenpiteet sekä tarvittavat kotiharjoitteet. Tarvittavat laitehoidot lisäveloituksesta.

✔ Yleisin fysioterapian aikamuoto ensimmäiselle fysioterapiakäynnille sekä jatkofysioterapiakäynneille.

✔ Harrastus- ja kisakoirat – lihashuoltokäynti / toiminnalliset harjoitukset / jumppien tai jonkin liikkeen arviointi ja ohjaus

✔ Kotikoirat – hieronta / tarvittaessa kotiharjoitteiden ohjaus ja neuvonta

✔ Juniori-ikäiset koirat – käsittelyyn tottuminen, hieronta ja venyttely, jumppaliikkeiden ohjaus ja neuvonta ikätason mukaisesti sekä tarvittaessa rauhoittumisharjoitukset

✔ Pennut – käsittelyyn tottuminen, rauhoittumisharjoitukset, ikätason mukaiset kehon harjoitteet sekä erilaisiin pintoihin, kaltevuuksiin ja tasapainoalustoihin tutustumista fysioterapeutin näkökulmasta

✔ Kissat myös tervetulleita – fysioterapia on sisällöltään samankaltainen kuin koirilla, mutta jos kissa ei ole tottunut liikkumaan ulkona, katsomme liikkumista vain sisätiloissa. Käsittely- ja terapeuttiset harjoitteet räätälöidään kullekin kissayksilölle sopivaksi huomioiden fysioterapeuttinen ongelma sekä tavoitteet.

 

Fysioterapia 75 min.

110,00€ 

Liikkumisen ja liikkeen / askellajien analysointi ja havannointi ennen- ja/tai jälkeen fysioterapian. Fysioterapia sisältää yksilöllisen fysioterapeuttisen tutkimisen sekä tavoitteiden suuntaiset kuntouttavat toimenpiteet sekä tarvittavat kotiharjoitteet. 

✔ 1. vastaanottokäynniksi suositeltu

✔ Mikäli lemmikki vaatii aikaa ja uusiin asioihin tottumista

✔ Jatkokäynneiksi suositeltu hoitoaika, esim. jos fysioterapia sisältää passiivisia hoitoja (hieronta) yhdistettynä terapeuttisiin harjoitteisiin (jumpat).

Fysioterapia 20 min.  

45,00 € 

Sis. tarvittaessa suppea liikkumisen ja liikkeen / askellajien analysointi ja havannointi ennen- ja/tai jälkeen fysioterapian. Fysioterapia sisältää yksilöllisen suppean fysioterapeuttisen tutkimisen / tavoitteiden suuntaiset kuntouttavat toimenpiteet / kotiharjoitteiden kontrollointi. 

✔ Pentukoirien / nuorten, malttamattomien koirien sekä arkojen koirien käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin tottumiseksi

✔ suppea jatkofysioterapiakontrollikäynti esim leikkauksen jälkeen 

✔ Taituki mittaukset ja tukiarviot: (polvituki, rannetuki, akillesjännetuki / kinnertuki, olkaniveltuki). Taituki tilaukset ja tuen sovitus.

Faskiamanipulaatiohoito (60-75 min.)

99,00 €

(tästä tulossa kuvaus myöhemmin…)

 

Puhelinkonsultaatiopalvelu 20 min.

30,00€

Fysioterapia kotikäynnein

hinta on aikaperusteinen sisältäen matkat sekä terapiaan kuluva aika

+ kilometrikorvaus 72 sent/km 

Eläimen kotiympäristössä tapahtuva liikkumisen ja liikkeen / askellajien analysointi ja havannointi. Fysioterapia sisältää yksilöllisen fysioterapeuttisen tutkimisen sekä tavoitteiden suuntaiset kuntouttavat toimenpiteet sekä tarvittavat kotiharjoitteet. Tarvittaessa  myös laitehoidot kuten laser- / magneettiterapia lisäveloituksena.

Laitehoidot

Laserterapia 35€ (sis. alv 24%) tai fysioterapian yhteydessä 10€

Magneettiterapia 45€ (sis. alv 24%) tai fysioterapian yhteydessä 20€

Sakko vahingon sattuessa

30,00 € 

✔ Pissa- ja kakkasakko toimitilaan tehdyistä tarpeista ja kalusteisiin ja/tai tuotteisiin kohdistuvista jalannoistoista. Tuotteisiin kohdistuvat vahingot ovat myös korvattava. 

✔ Koira on hyvä käyttää tarpeillaan ennen fysioterapiaan tuloa ja tarvittaessa myös kesken fysioterapian. 

✔ Halutessaan voi koiralla käyttää varmuudeksi housuja / urosvöitä, jos olet epävarma oman koiran merkkailuinnosta

näitä saa myös ostettua vastaanotosta). 

Fysioterapia-ajan peruutus / siirto tulee tehdä 24 tuntia aiemmin

✔ Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista / ajan siirtämisestä veloitetaan 50% peruspalvelun hinnasta.

✔ Peruuttamattomat käynnit veloitetaan täysmääräisinä.